Håber det bedste

Min morgengåtur blev ikke så fredelig og dejlig i dag, som den plejer at være.

Undervejs hørte jeg noget larm, som jeg i første omgang antog, kom fra en stor græsslåmaskine. Et øjeblik efter viste det sig, at det ikke var tilfældet. Lyden kom nemlig fra lægehelikopteren, som jeg så lette ret tæt på og flyve væk. Jeg regnede med, at der måtte være sket en ulykke på landevejen, men det viste sig, at en person var blevet påkørt af toget på vores lille station.

Jeg går forbi stationen på min morgentur hver morgen, og alt plejer jo at ånde fred og idyl. Sådan var det absolut ikke i dag. Det er rystende, når sådan noget sker. Jeg håber det bedste for den person, der er blevet kvæstet.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Uha, det må være en rystende oplevelse!
  Da jeg kørte gennem Vig i går eftermiddags, så jeg den værste brand jeg har set – himlen var sort af røg. En kæmpe sportshal stod i flammer og brandbiler og politibiler kom i hobetal med udrykning. Da var jeg også rystet …

  1. Madame : Det er ikke spor rart at komme så tæt på sådan nogle dramatiske hændelser. Man må bare håbe det bedste for de involverede.

 2. Jeg læste på nettet, at det var en mand fra Næstved, der var blevet hårdt kvæstet, da han ville løbe over skinnerne. Ja, vi må sandelig håbe det bedste.

  1. Nonna : Problemet på sådan en lille station er jo, at man er nødt til at krydse skinnerne for at komme over på perron 2. Mig bekendt er det heldigvis aldrig før gået så galt som nu til morgen.

 3. Første tanke er jo selvmordsforsøg, når man læser sådan noget, men det var det så ikke, kunne Nonna oplyse.
  Selvfølgelig er det noget noget værre noget, når den slags sker, men når det i den grad er hans egen skyld, er min medlidenhed altså lige lidt mindre, og jeg har nok mere ondt af lokoføreren, som sikkert ikke har haft en chance … den påkørte kan dæleme ikke have været ret god til at bedømme fart og afstand.
  Eller også er han både døv og blind, men det tror jeg nu ikke.

  1. Ellen : Det er svært at vide, hvad der helt præcis er sket – nogle medier skriver, at manden snublede på vej over skinnerne, og hvis det passer, har hverken han eller lokoføreren haft en ærlig chance for at afværge ulykken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *