Ufrivillig pause

Mine planer for denne formiddag er bl.a. at gøre rent på badeværelset og at røre en bolledej sammen.

Nu er der imidlertid dømt pause. Jeg har nemlig ikke noget vand.

Jeg håber, at pausen ikke bliver af længere varighed, men jeg må i hvert fald nok regne med, at jeg ikke når de planlagte gøremål, mens det stadig er formiddag. Og under alle omstændigheder er det svært at undvære vand i hanen. Men så kan jeg jo meget passende benytte mig af lejligheden til at tænke over, hvor stor en behagelighed det faktisk er at have både koldt og varmt vand til rådighed. Det er jo ikke en selvfølge for alle mennnesker i denne verden.

Desuden er en lille ekstra pause jo ikke til at kimse ad.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

    1. Madame : Ja, det er først, når vandet IKKE er der, man kommer i tanke om, hvor rart det egentlig er. Jeg har i øvrig allerede vand i hanen igen 🙂

  1. Pauser kan man ikke få for mange af, eller?
    Godt, at du nu kan komme i gang igen med dine gøremål. Vand i hanen kan vi ikke undvære, men som du skriver, er det jo desværre ikke alle, der har det.

    1. Nonna : Pauser er godt, vand i hanen er også godt, og det er såmænd heller ikke så skidt, når man kan få lov til at få udrettet det, man havde tænkt sig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *