En lille dreng med julelys i øjnene

Vi hentede Sander i børnehaven i eftermiddags og skulle passe ham en halvanden times tid.

Vi havde et ærinde i byggemarkedet. Vi skulle have en pakning til et blandingsbatteri. Ikke umiddelbart et indkøb der behøvede at tage ret lang tid. Der havde vi imidlertid forregnet os, for at slippe Sander løs i et byggemarked var næsten bedre, end hvis vi havde taget ham med ind i en legetøjsforretning. Han var fuldstændig solgt. Han gik rundt og kiggede helt forelsket på boremaskiner, skruemaskiner og stiksave for ikke at snakke om plæneklippere og græstrimmere.

Aldrig før har jeg set nogen være så begejstret over udvalget af tommestokke, vatterpas og bidetænger.

Det var det sjoveste besøg i et byggemarked, jeg har oplevet til dato – og så havde de endda slet ikke den pakning hjemme, som vi kom for at købe.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Ja, det plejer jo ikke at være specielt sjovt at gå rundt i et byggemarked :-), men når man har sådan en lille begejstret fyr med, så er det åbenbart en anden snak :-)! Hvad mon han ender med at blive?

    1. Nonna : Nej byggemarkeder plejer heller ikke ligefrem at være der, jeg hygger mig mest, men Sanders fryd over værktøjet og redskaberne var meget smittende. Han kom med det ene begejstrede udbrud efter det andet 🙂

    1. Madame : Det har du ret i. Det var simpelt hen så herligt at opleve Sanders begejstring for alt det værkstøj og alle de ting og sager, der var i byggemarkedet. Vi var vældig godt underholdt alle tre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *