I familiens tegn

Dagen i går stod i familiens tegn.

Hele banden var hjemme – og det var så dejligt at se dem.

Her hvor vi bor, var det bygevejr i går. Der kom nogle kraftige byger og det tordnede også lidt på et tidspunkt. Bygerne gjorde, at vi afstod fra at gå en tur efter frokosten, som vi ellers plejer at gøre.

Mellem bygerne lykkedes det alligevel  Sander at lokke os alle sammen med ud i haven – han skulle jo nemlig ud og vande med sin lille grønne vandkande. Så lidt frisk luft fik vi da.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det var godt, at Sander fik lokket jer med udenfor 🙂 Ja, sikke et vejr – her var det også bygevejr hele dagen i går, og det er det samme i dag.

    1. Madame : Ja, det er da en dårlig dag, hvis man ikke kommer ud i luften 🙂 Jeg gik tur i morges i dejligt vejr, men nu er der kommet mørke skyer på himlen.

  2. Det er simpelthen så hyggeligt, når hele familien er samlet. Vejret i går her var heller ikke noget at råbe hurra for. I dag har der været tørvejr med blæst og en del sol, men……”byger, som går og kommer, det er den danske sommer.” Så denne sommer er vist helt normal :-)!

    1. Nonna : Det er dejligt at samle hele sin flok 🙂 Vejret er jeg faktisk vældig godt tilfreds med, som det er – så ingen klager fra min side 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *