Vuggestuen er lukket

Vi havde morgenvagten hjemme hos Sander her til morgen.

Han var frisk – han var vågnet klokken 4.45. Det er altså tidligt, især når man tager i betragtning, at vi lige har skiftet til sommertid. Men frisk var han – og glad. Så vi hyggede os og havde god tid.

Da vi sagde, at det var ved at være tid til at køre i vuggestue, prøvede Sander at overbevise os om, at han ikke skulle i vuggestue, for vuggestuen var lukket. Fem minutter senere havde han ombestemt sig og var helt med på, at vi skulle afsted.

Vi havde jo god tid, så vi smuttede lige forbi stationen for at kigge på togene. Det er Sander meget optaget af, så det gør vi så tit, lejligheden byder sig. Det er så hyggeligt at gøre den slags små hverdagsting sammen.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *