Den fineste pynt

Vi har endelig fået et lille lag sne her hos os. Ikke så meget at det for alvor generer trafikken, men nok til at det ser smukt ud.

Vores juletræ står udenfor køkkenvinduet i en parasolfod. (Et udmærket aktiveringsprojekt for parasolfoden, der jo ellers er ramt af sæsonbetinget ledighed.) Der ender vores juletræ hvert år. Der får det lov til at stå resten af vinteren. Havens fugle kan godt lide at sidde og putte sig i det, og vi plejer at lægge æbler til solsorten under træet, så kan den sidde lidt i ly og læ og mæske sig.

Lige nu har snefaldet sørget for, at juletræet er smukt pyntet.

Du vil måske også synes om

3 kommentarer

  1. Tina: Er det ikke utroligt, som man kan komme til at savne sne? Jeg elsker sne, og for mig er foråret kun et rigtigt forår, hvis vi først har haft en rigtig vinter med sne og frost i rigelige mængder. 🙂

  2. Hvor er det bare flot. :0)

    Vi har fået rigtig meget sne her i midtjylland og selvom jeg nyder det er jeg ved at være godt træt af skovle vores lange fortov, men motionen i det kan jeg vel godt glæde mig lidt over, så jeg måske kan svede lidt af de kiloer jeg gerne vil tabe. :0) Dejligt at børnene elsker alt den sne.

    Jeg vil prøve at huske at tage billeder i morgen. :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *