Orden på legetøjet

Nu skal der styr på Sanders legtøj herhjemme. Hidtil har han haft en papkuffert til sine ting, men den er for længst blevet for lille, så nogle af legesagerne ligger bare fremme inde på værelset og roder.

Jeg kan bedst lide, at legetøj opbevares i lukkede skabe eller i opbevaringskasser med låg. Så samler legetøjet ikke støv, som det gør, hvis det opbevares i åbne kasser i åbne reoler. Eftersom jeg er allergiker, prøver jeg at undgå, at ting og sager samler alt for meget støv rundt omkring i huset.

Nu flytter  legetøjet ind i nye flotte opbevaringskasser med låg. Fatisk er det opbevaringsklodser. Det er kasser udformet som kæmpestore  LEGO klodser. De kan selvfølgelig også bygges sammen ligesom de almindelige LEGO klodser.

De fine opbevaringsklodser er fundet hos CoolStuff, hvor jeg også har lånt billedet.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *