Christel forever

Som jeg har fortalt her på bloggen før, har jeg hele mit liv været ret vild med Christels skønne tegninger.

I dag er jeg i humør til at vise et genoptryk af en af de tegninger, jeg husker fra min barndom.

Du vil måske også synes om

VIP

2 kommentarer

  1. A walk down Memory Lane 🙂
    Da jeg var teenager, havde jeg en hel væg tapetseret med Christeltegninger, jeg havde klippet ud af ugebladene – jeg var meget betaget af hendes streg.
    Du har sikkert også læst både Susy- og Pukbøgerne?

    1. Ellen : Jeg har faktisk aldrig læst hverken Susy- eller Pukbøgerne. Min søster havde Pukbøgerne, og jeg var helt ekset med tegningerne, men fik aldrig læst bøgerne. Christels tegninger har jeg været vild med, lige siden jeg var lille 🙂 Jeg havde nogle fine små Christeltegninger i smalle sorte rammer, da jeg var barn, men desværre har jeg ikke passet på dem og gemt dem. Det ærgrer jeg mig over nu, men glæder mig over, at tegningerne er blevet genoptrykt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *