Sunde sager

Vi hentede Sander i vuggestuen i dag.

Vi skulle bare lige hente ham og køre ham hjem. Vi gav ham en frugtstang, som han kunne sidde og spise i bilen. Han elsker frugtstænger, og de er jo forholdsvis sunde, eftersom de er lavet af tørret frugt. I dette tilfælde figen og dadel – Sander synes, det er det rene smovs.

Da vi kom hjem med ham, havde han tydelige spor af frugtstangen om munden, og hans far spurgte ham, hvad han havde spist. Sander svarede prompte:”Gulerod.” Vi kunne ikke lade være med at grine.

Sander kan heldigvis også rigtig, rigtig godt lide gulerødder, og det passer da sandsynligvis, at han også har spist en gulerod i løbet af dagen.

Du vil måske også synes om

3 kommentarer

  1. Ej det lyder dejligt… Jeg kender det alt for godt selv, når man lige giver børnene noget sødt og de gemmer det og løber væk.. Men elsker også at få bedsteforældrene til at hente dem i vuggestuen da de giver den bedste velkomst og simpelthen bliver så glade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *