Send en gave

 

sigurdfortaellerdanmarkshistorie

Indlægget indeholder reklame.

Det er altid dejligt at give gaver. Hvis det ovenikøbet er nemt, er det ekstra dejligt.

Jeg har for nylig haft lejlighed til at teste et nyt koncept hos Bog & Ide. Man kan nu sende en boggave lige så nemt og hurtigt, som man sender f.eks. en buket blomster.

Det er ganske enkelt. Man går ind på webshoppen og vælger menupunktet Send en gave. Der finder man en lang række af de mest aktuelle bøger til både børn og voksne samt bl.a. populære brætspil. Man vælger den gave,  man vil sende. Så vælger man det kort, man vil vedlægge. Man skriver en tekst til kortet og opgiver modtagers navn og adresse.

Så klarer Bog & Idé resten. I den nærmeste af kædens butikker sørger man for at skrive kortet, pakke gaven fint ind og aflevere den til modtageren. Man kan selv vælge, hvilken dag gaven skal leveres.

Det er da nemt.

Jeg bestemte mig for at overraske mit barnebarn med en boggave. Valget faldt på Sigurd fortæller danmarkshistorie af Sigurd Barrett/ illustreret af Jeanette Brandt.

Gaven blev leveret til mit barnebarn på den aftalte dag. Nu håber jeg, at han vil synes, det er spændende at lære lidt om vores lands historie, og at bøgerne må byde på mange timers hyggelig læsning.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Hvor er det da en fremragende idé, – og tak fordi du fortæller om det her. Jeg har ikke hørt det andre steder.
    Sigurds bøger er så skønne. Vi skal have skolefest om et par uger, og der er lavet forestilling over Sigurds Danmarkshistorie og med Sigurds skønne sange. Det bliver en fest!

    1. Det er nemlig en rigtig god ide. Jeg vil i hvert fald benytte mig af konceptet en anden gang, når der skal sendes en gave. Fedt at skolen laver en forestilling bygget over Sigurds version af danmarkshistorien 🙂 Jeg har også hørt, at Sigurd fortæller bibelhistorier er rigtig god til børnene i de små klasser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *