Der kan man bare se …

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke hører til de mest fingernemme, når det kommer til håndarbejde og kreative sysler i det hele taget.

Derfor er det en stor overraskelse – og en fornøjelse – for mig at opdage, at en fastelavnskat, jeg har lavet for hundrede år og en sommer siden, har inspireret Gitte. Hun har brugt min kat som skabelon og har så kreeret sine egne festlige varianter. Og fine er de.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Hvor er de fine, både din og Gittes. Det var en god idé at klippe katten ud i sin tid.
    Jeg hører heller ikke til de mest fingernemme og kreative, men har ikke desto mindre taget initiativ til en lille strikke-/nørkleklub, som skal mødes første gang i morgen aften. Spændende, hvad det kan udvikle sig til. Mere om det en anden god gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *