Helt opslugt

Forleden dag var jeg så heldig at vinde en skøn bog ovre hos Julia Lahme. Den kom med posten i går.

Jeg læste straks de første par sider, og så var jeg solgt. Faktisk har jeg ikke lyst til at foretage mig andet end at fordybe mig i historien om Jordemoderen fra Hope River. På den anden side vil jeg egentlig også gerne spare lidt på den, så jeg ikke bliver alt for hurtigt færdig med den.

Bogen er skrevet af Patricia Harman, og forlaget Cicero skriver bl.a.:

Stærk og livsbekræftende roman om livet i et lille samfund i trange tider. Om venskabet mellem sort og hvid. Og om at finde kærligheden igen, når ens hjerte er fyldt med sorg.

Skynd jer at få fingre i den bog, siger jeg bare – og så skal jeg ellers læse videre.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Den er rigtig god. Jeg har læst den, og den fangede også mig :-)!
  Jeg husker ikke detaljerne, men den har alle de ingredienser, der skal til for at skabe en god historie.
  God onsdag og fortsat god læselyst!

  1. Nonna : Tak! En god bog er guld værd. Jeg får faktisk slet ikke læst så mange bøger mere, som jeg gerne ville.Der er så meget andet, man også gerne vil bruge tid på. Derfor har jeg altid en alenlang liste over bøger, jeg gerne vil læse 🙂
   Rigtig god onsdag til dig!

 2. Åh, skønt med en god bog. Bare ærgerligt, at det er for sent at vinde den 😉

  Som dig har jeg også en lang liste med bøger, jeg gerne vil læse. Og mange af dem står/ligger allerede i reolen, så principielt bør jeg lade være med at gå ud og investere i flere lige med det samme.

  1. Fruen : Jeg ved simpelt hen ikke, hvor tiden til at læse bliver af – i virkelighedne læser jeg nok lige så meget som før, men en del af “læsetiden” tilbringes vist ved computeren – så det bliver blogs og den slags, der bliver læst mest af.

  1. Almas mormor : Den er så god! Det er lang ventetid, men sådan er det jo altid med de mest populære bøger. Men den er værd at vente på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *