Vel gør vi så

Det er åbenbart stadig en nyhed, at bedsteforældre godt kan finde ud af at shoppe på nettet. Læs artiklen Bedsteforældre handler da ikke på nettet (øh jo) på BabyBusiness.

Dog er der nogle, der har fundet ud af, hvad Det Grå Guld i virkeligheden betyder. Det har f.eks netbutikken Monito, der har oprettet en bedsteforældreklub, hvor bedsteforældre har særlige fordele. Jeg har selv været medlem af klubben et stykke tid og synes, at det er en fin ide og et smart koncept.

Du vil måske også synes om

5 kommentarer

  1. Den kendte jeg ikke. Jeg må straks melde mig under fanerne, nu hvor der kun er 4 uger til, at det fjerde barnebarn arriverer. Hvad med Sander, skal han ikke snart være storebror ??

    1. Susanne : Hvor lyder det skønt med endnu et barnebarn! Tillykke! Jeg tror ikke, at der er udsigt til flere små i vores familie lige i nærmeste fremtid 🙂

  2. Der er åbenbart nogle, som stadig har fordomme gående på at bedsteforældregenerationen ikke kan finde ud af at gå på nettet! Jeg kendte ikke Monito, men jeg synes, at konceptet ser godt ud.

    1. Nonna : Fordomme er til for at blive gjort til skamme! Så du i øvrigt artiklen i Viva/JP i søndags – der var vi tre bedstemorbloggere, der var blevet interviewet – artiklen hed Bedstemor indtager blogland 🙂 Din egen blog var jo også nævnt i artiklen.

  3. Tak for det. Nej, vi holder ikke JP. Jeg var blevet kontaktet af journalisten. Hun bad mig vende tilbage, men svarede ikke, og så kom der ikke mere ud af det. Nu vil jeg prøve at se, om jeg kan finde artiklen på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *