Fine kort

Se lige, hvad posten havde med til mig i dag. En gave. En æske med de fineste kort fra sisterbrandt.

Skønt at få en gave – det lyser op på en ellers grå dag.

Du vil måske også synes om

3 kommentarer

 1. Gaver er bare det bedste – både at give og at modtage.

  Jeg så dit dejlige postkort i forrige indlæg – jeg røg direkte tilbage til barndommen… ih hvor jeg også husker disse fantastiske illustrationer.
  Det synes jeg der er for lidt af i de nye børnebøger. Der er mange gode emner og tekster/historier, men hvorfor skal tegningerne være så grimme/naive? Børnene kan jo i virkeligheden slet ikke lide dem, har jeg fundet ud af.
  Anna og Aubrey vil helst have læst op fra bøger, som har ‘gode’ tegninger. De behøver ikke være specielt smukke som den, du viste – Peter Pedal er f.eks. helt fin, men en bog, der ser ud, som om et ikke talentfuldt barn har illustreret den, gider de simpelthen ikke at beskæftige sig med.
  Hmmm… jeg fik vist lige en ide til et blogindlæg 🙂 Børnene kommer jo i morgen, og jeg glæder mig selvfølgelig, men et lille skriv om deres ‘læsevaner’ var måske på sin plads i den forbindelse.

 2. Eva : Ja, det højner humøret!

  Ellen : Du har fuldstændig ret, det har altså stor betydning. Jeg kan da huske, at jeg selv som barn kunne sidde og kigge og kigge på de fine tegninger og forsvinde helt ind i fantasiens univers. Mine egne drenge har bestemt også foretrukket bøger med gode tegninger – og gerne med en masse små detaljer, som man kunne få øje på sådan lidt hen ad vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *