Ros til sommeren

Der er mange, der er utilfredse med sommervejret i år.

Jeg er ikke en af dem. For når nu man ikke rigtig er så glad for meget varme, og når man er græspollenallergiker – så er den her sommer rigtig god.

Så – som altid – er der ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget – hvis det kan være en trøst for alle dem, der går og længes efter mere sol og varme.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Her har vi det lige som dig og er vældig godt tilfredse – husbond har i år næsten ingen problemer med sin allergi. Og vi har også haft nogle meget smukke sommerdage, fx tre lune solskinsdage i denne uge.

    1. Madame : Så er vi flere, der er ovenud glade og tilfredse 🙂 Jeg kan være meget mere udendørs i år, end jeg plejer at kunne være i juni – og stort set uden at mærke til allergien – det er da skønt!

  2. Ved du godt, at du kan blive helt kureret for din græsallergi?
    Mit firma laver tabletter, der kurerer – vi fjerner ikke symptomer 🙂

    1. Ellen : Både ja og nej. Jeg kender godt til vaccinationsbehandlingen, men er indtil videre ikke blevet anbefalet at gå i gang med det, fordi jeg er multiallergiker og også har eksem. Lægerne har sagt, at de ikke rigtig ved, hvordan mit eksem vil reagere, og derfor har jeg ikke turdet at kaste mig ud i at prøve – eksemet plager mig nemlig i forvejen meget mere end græspollenallergien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *