Søndagssysler

Hold da op, hvor har vejret været smukt i dag. Og koldt. Selv om vi var varmt klædt på, så hundefrøs vi, da vi var ude at gå en formiddagstur. Men skønt var der derude.

Ellers er dagen gået med praktiske gøremål. Jeg har haft oprydningsflip og har ryddet op i nogle skuffer og smidt en masse ud. Mest gamle papirer men også andre ting, der ikke har været brugt i umindelige tider. Ind imellem fortabte jeg mig i gamle minder, der dukkede op sammen med næsten glemte ting og sager. Det var ikke nogen dårlig måde at bruge lidt af sin søndag på.

Vi fik også lavet vores gamle Stokke-stol til høj stol igen. Den har ellers i mange år fungeret som skrivebordsstol for mig. Men nu var det på høje tid at gøre den til høj stol igen, så Sander kan få lidt gavn af den. Læderstroppen, der forbinder bøjle og sæde – og forhindrer at barnet glider ned fra stolen – var blevet mør af ælde, så vi har købt en ny. Så nu er stolen klar til en runde mere som høj stol. Det er da hyggeligt.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Hej bedste
  Jeg faldt over din blogs i entilfælde. Grunden er jo nok det “bedste” ord kom op og jeg blev guide til dig.
  Sjovt for ejg opredte min blogs for snart 1 årsiden da mit barnebarn blev 4 år som jeg er farmor til. desuden er ejg også mormor til en på 2 år.
  Hvis du har lyst så kig ind på min blogs..
  Ja og hvis jeg kunne finde ud af det ville jeg henvise til din blogs., men det har jeg endnu ikke kunne finde ud af.
  Måske kan du gi mig et fif..
  Hilsen bedste Lissi

 2. Du har godt nok været aktiv, synes jeg. Det kan jeg ikke rigtigt prale af.
  Det var vist -6 grader i søndags, men egentlig føltes det koldere. Vores barnebarn (3 år) og hendes farmor! syntes det var for koldt, så efter en lille tur (i bil) til stranden efter et par små sten, kørte vi hjem igen og kastede os over stenene! Vi gik i gang med at male på dem efter inspiration fra bogen “Mal på sten”. Mere om den på bloggen. Det var et hit både for store og små.
  Så det blev ikke til megen oprydning for mit vedkommende den dag. Selvom jeg ved, at visse skabe og skuffer ville have godt af det!

 3. Nonna : Strandtur efter sten til at male på – og at male på dem – sammen med sit barnebarn, det lyder da også som en både aktiv og skøn søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *