Hjem

Sanne Salomonsen er på turné. Hjem 2014 kalder hun turen.

I aftes gav hun koncert i Ringsted Kongrescenter, og vi var blandt publikum. Vi havde glædet os rigtig meget, siden vi købte billetterne i søndags.

Koncerten havde fokus på nogle af de mere stille numre fra Sannes store repertoire. Det var, som hun selv sagde, et “sid ned – arrangement – I sidder ned, så sidder jeg også ned.” Det gjorde hun også under det meste af koncerten, men en enkelt gang sprang hun alligevel op og gav et nummer for fuld hammer, hvor hun indtog hele scenegulvet.

Der er ingen tvivl om, at det har kostet Sanne Salomonsen masser af både vilje og kræfter at kæmpe sig tilbage til livet og karrieren efter den blodprop i hjernen, hun blev ramt af for 8 år siden. Men tilbage er hun. Måske nok en smule stækket – men langtfra knækket.

På et tidspunkt kiggede hun ud over salen, lænede sig lidt frem i stolen og sagde: ” Det er sgu da meget hyggeligt, synes I ikke?” Det var meget mere end hyggeligt. Det var helt fantastisk.

Hold nu op, hvor kan den kvinde dog synge. Hun leverede varen. Sikke en aften!

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det er dejligt, at det var så god en oplevelse for jer – jeg er også dybt imponeret over, at hun har kæmpet sig tilbage til at være den stjerne, hun var inden blodproppen.

    1. Madame : Det var virkelig en god oplevelse! Det er så flot og livsbekræftende, at hun er kommet så godt igennem den omgang, men som hun sagde i aftes, så havde det også krævet at hun “måtte tage sig sammen for alvor”. Det har været en sej kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *