Herregårdshaven på Rønnebæksholm

Da vi i eftermiddags kom lige forbi Rønnebæksholm besluttede vi os for lige at smutte ind og kigge på herregårdshaven. Selv om vi bor ret tæt på, har vi ikke set den før.

Det er da for galt.

Da Ellen for nogen tid siden fortalte om haven, lovede jeg mig selv, at nu skulle jeg altså snart se at få gjort alvor af at se den. Det blev så i dag.

Haven var absolut et besøg værd. Havesæsonen synger ganske vist på sidste vers, men det betød ikke det store. Også på en grå oktoberdag var der meget at kigge på. Haven fortjener, at man sætter bedre tid af til besøget, end vi gjorde i dag, for der er virkelig mange interessante vækster at kigge nærmere på.

Vi blev i hvert fald enige om, at vi vil aflægge haven et besøg igen en anden god gang. Næste gang bliver det lidt tidligere på sæsonen, hvor det hele præsenterer sig allerbedst.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Hvor det glæder mig, at du ikke blev skuffet 🙂
  Jeg er lidt forbavset over, at der stadig var så meget at kigge på, men det er da kun dejligt.

  1. Ellen : Der var overraskende mange blomster – også nogen, jeg slet ikke kendte. Desuden var der alle grøntsagerne, de bliver jo åbenbart ikke høstet – jeg har aldrig før set så voldsomt store rødbeder f.eks. – men næste år vil jeg se det hele nogle måneder tidligere 🙂

 2. Det lyder til, at I har haft en dejlig havetur! Skønt, at der fortsat er så meget at kigge på. Når jeg kigger ud i vores have, synes jeg, at den allerede ser lidt trøstesløs ud, stadig grøn, men uden blomster! God weekend!

  1. Nonna : I vores have er der sandt at sige heller ikke mange blomster tilbage, men det var der virkelig på Rønnebæksholm.
   Rigtig god weekend til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *