Christel igen

Som jeg tidligere har fortalt, samlede jeg på Christel tegninger som barn.

Tegningen her er ikke fra dengang, men et genoptryk lavet som kort. Det er min søde søster, der har fundet kortet og sendt det til mig. Jeg kan slet ikke blive færdig med at kigge på det. Jeg er stadig vild med Christel’s tegninger.

Du vil måske også synes om

9 kommentarer

  1. Trine: Ja, det var da et skægt sammentræf, men jeg tror, at vi er rigtig mange, der er pjattede med Christels streg! Jeg ærgrer mig vildt over, at de fine indrammede tegninger, jeg havde på væggen da jeg var barn, er “forsvundet”.

  2. Jammen det er da også en kær tegning og hvis den tilmed indeholder barndomsminder så er det vel næppe til at få øjnene fra.

  3. Marina: Ja, der er noget med de der ting fra barndommen – jeg kan mærke, at jo ældre jeg bliver, jo mere værdi får barndommens skatte for mig. Ting jeg ikke har skænket en tanke i årtier kommer til at betyde en hel masse igen 🙂

  4. Den dejligste udstilling med Christel er netop åbnet og fortsætter til 10.sept.2010 i Munkeruphus i Nordsjælland. De originale tegningerne til SøndagsBT mm klæder de smukke lyse rum og det har været en fornøjelse at medvirke til udstillingen.
    I 2008 udgav jeg en bog om Christel, den er nu udsolgt men kan lånes på bibliotekerne. Den giver også mulighed for et gensyn med de elskede illustrationer, se også http://www.cirkum.dk.

  5. Birgitte : Tak for info om udstillingen på Munkeruphus! Også mange tak for, at du fortalte om din bog om Christel, den kendte je gslet ikke til, men jeg vil forsøge at få fat i den. Kommer den evt. i et nyt oplag?

  6. Godt nyt til dig og andre fans af Christel! I februar/marts 2011 udsender Galleri Comicart.dk i samarbejde med Christels arvinger en ny serie af Christel luksus-litografier, baseret på hendes originaltegninger. Begrænset oplag, nummererede i en uhørt høj kvalitet. God kunst til væggen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *