Altid ved din side

altidveddinside

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Altid ved din side af Nikola Scott (Turbulenz). Bogens handling udspiller sig i to tidsspor.

I 1940 følger vi den unge Violet. Hendes liv tager en dramatisk drejning, da hendes kusine bliver dræbt under et af tyskernes bombeangreb på London. Violet flygter fra det hele ved at indrullere sig som markpige på godset Winterbourne gennem Womens Land Army. På godset kommer hun til at arbejde hårdt og knytte tætte venskaber. Violet er glad for sin nye hverdag, selv om markpigerne ikke bliver behandlet særlig godt af forvalteren.

Mere end tres år senere begynder Frankie at grave i sin mormors fortid og oplevelser under krigen. Det viser sig, at den gamle dame gemmer på dybe hemmeligheder, og de kan også få indflydelse på Frankies eget liv.

Altid ved din side er en medrivende fortælling om venskaber og om, hvor langt vi er parate til at gå for at beskytte dem, vi holder af.

Jeg har været rigtig godt underholdt under læsningen af Altid ved din side. Det er første gang, jeg stifter bekendtskab med Nikola Scotts forfatterskab, og jeg vil glæde mig til at læse flere af hendes bøger. Altid ved din side er en både rørende og fin fortælling med både alvor og humor, og jeg vil anbefale bogen til alle, der kan lide en god historisk roman.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *