Fastelavnen nærmer sig

 

fastelavnennaermersig

Indlægget indeholder reklamelinks.

Jeg behøver ikke at kigge i kalenderen for at vide, at det snart er fastelavn. Jeg kan bare kigge i min blogstatistik. Den viser tydeligt, at indlæg om fastelavn – og især fastelavnskatte – er populære lige nu.

Netop i år er der jo ikke rigtig mulighed for at samles for at slå katten af tønden. Det er heller ikke i år, børnene skal klædes ud for at rende ud og rasle. Derfor er der ekstra god grund til at gøre lidt ud af fastelavn hjemme i familien.  Mange synes sikkert, at det kunne være en god ide at bage en omgang fastelavnsboller og pynte lidt festligt op. Det kan vi vist allesammen godt trænge til.

Det er sjovt at fremstille pynten til fastelavnsriset eller fastelavnstønden selv.  Det er en hyggelig ting for børn og voksne at gøre sammen.

Jeg kan anbefale, at man søger inspiration til fastelavnspynten hos CChobby . Der finder man simpelt hen alt, hvad hjertet kan begære af materialer og inspiration til alle mulige kreative projekter til både store og små.

Her finder du anvisning på, hvordan du laver en sød lille fastelavnskat, og her finder du inspiration og skabeloner til et flot pyntet fastelavnsris. Og der er meget, meget mere.

Det er bare om at gå i gang med saks, lim og papir. Det skal nok blive både sjovt og fint.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *