Så hurtigt går tiden trods alt ikke

nykalender

I går fik jeg omsider købt mig en ny kalender. Det var jo ikke for tidligt, kan man sige.

Her til morgen gik jeg i gang med at skrive fødselsdage, aftaler, opgaver og forskelligt andet ind i den nye kalender.

Pludselig gik det op for mig, at jeg sad og skrev januar-aftaler ind på februardage i kalenderen. Jeg blev helt forvirret og bladrede kalenderen igennem flere gange. Januar var væk. Der var kun en enkelt side med en oversigt over måneden, men alle siderne med de enkelte januardage manglede.

Så hurtigt går tiden trods alt ikke. Det er ikke tid til at tage hul på februar endnu. Jeg skal i byen og have den kalender byttet, for jeg kan altså ikke undvære januar.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. 🙂 Tænk at der ikke er nogen der har opdaget det før du sad med kalenderen – for jeg tænker at janaurmanglen jo nok har ramt andre kalendere end din. Ja, du må have den byttet, så du kan få januar tilbage 🙂

    1. Jeg købte bare kalenderen i butikken uden at kigge i den – jeg regnede jo med, at den var, som den skulle være 🙂 Men det er en ommer – jeg vil ikke snydes for januar 🙂

  2. Ha ha, men det er ikke første gang, at det går i kuk. Sidste år sad min kollega med en kalender med 2 x januar. Til gengæld manglede juli og var erstattet af den ekstra januar. Håber, du har fået en ny kalender med præcis de måneder, der skal være 🙂

    1. Jeg har fået en ny, men jeg har endnu til gode at få kigget efter, om alle månederne er der – og i rette rækkefølge 🙂 I butikken kiggede ekspedienten og jeg bare i fællesskab efter, om den indeholdt januar – og det gjorde den. Så langt så godt 🙂

  3. Hahaha – det har jeg alligevel aldrig oplevet, og jeg har ellers bestilt hundredevis af kalendere af alskens art til de ansatte i min afdeling i løbet af mine mange sekretærår 🙂

    1. Nej, jeg har heller ikke været ude for det før. Jeg kender udtrykket”at rive en dag ud af kalenderen” – men en hel måned …! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *