Same procedure as every year …

Nu gør jeg lige noget, som jeg aldrig har gjort før. Jeg genudgiver et af mine gamle blogindlæg. Simpelt hen fordi det er aktuelt igen. Jeg kan ikke formulere det anderledes, og jeg har ikke noget at tilføje. Så her kommer et indlæg fra 3. januar 2014:

Tiden omkring nytår står i oprydningens tegn her i huset. Jeg får altid en gevaldig trang til at rydde op og rydde ud på denne tid af året.

Jeg starter altid nytårsmorgen med at pille alting ned fra min opslagstavle. Så er den klar til det nye års ideer, projekter, minder, hilsner, ønsker og hvad der ellers plejer at lande der.

Når opslagstavlen er ryddet, er processen i gang. Jeg kaster mig over skabe og skuffer. Jeg ordner og sorterer og smider endda også somme tider noget ud.

Jeg rydder også op i strømmen af nyhedsbreve, der lander i min mailbox. I årets løb vokser antallet på mystisk vis, men nu bliver det skåret ned med hård hånd.

Jeg må vist også kigge på, om der skal luges lidt ud i overspringshandlingerne – det var jo den der oprydning, jeg var i gang med.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Vi er nok flere, der drømmer om at få ryddet op. Meget aktuelt indlæg.
    Jeg håber, at jeg hver eneste dag kan finde noget, jeg ikke bruger mere, og som jeg derfor kan skaffe mig af med. Stort eller småt. Affald eller genbrug.

    1. Faktisk er jeg også selv ret god til at få sorteret og ryddet ud og op løbende, men ved nytårstid får jeg alligevel altid trang til at komme helt i bund med oprydningen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *