Sandkager på stribe

Vi var hjemme hos Sander for at se efter ham et par timer sidst på eftermiddagen i går.

Vi havde købt en lille plastikgravko til ham til at lege med i sandkassen. Den blev han glad for, og vi skyndte os om til sandkassen for at lege.

Lidt senere spurgte naboen over hækken, om Sander kunne bruge noget ekstra sand til sandkassen. Han havde fået sand hjem og havde noget i overskud. Det var jo ikke vores afgørelse, men vi vovede det ene øje og sagde, at det troede vi nok, at både Sander og hans forældre ville blive glade for.

Der er jo det med sand, at det har en tendens til på en eller anden mystisk måde at forsvinde fra sandkassen og ende alle mulige mærkelige steder. Det er lige så sikkert som Amen i kirken, at sandet næsten af sig selv bevæger sig ud af sandkassen, ud på fliserne, ud på græsplænen, ind i tøj og sko, ind på køkkengulvet og alle de andre steder, hvor vi allesammen hader sand. På den måde synker “sandstanden” i sandkassen jo efterhånden, og så er det godt at få fyldt op med lidt frisk sand.

Sander blev også rigtig glad for den trillebørfuld sand, naboen kom med til ham. Det var dejligt fugtigt strandsand, så det var perfekt at lave sandkager og andre små kunstværker af. Så det gjorde vi.

Den lille nye gravko blev godt og grundigt indviet sammen med det nye sand.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det er simpelthen så hyggeligt at lege med sand. Fantasien blomstrer, og det er ikke så få skulpturer, der har set dagens lys rundt omkring. Det minder mig om, at det er på tide, at vi får sat vores nye sandkasse op. Den gamle var af træ, og den kunne pludselig ikke mere, så nu har vi købt én i et vejrbestandigt materiale.

    1. Nonna : Ja, man kan godt blive helt grebet af at bygge figurer i sand – det blev vi faktisk, da vi legede sammen med Sander i går 🙂

  2. Og vi voksne kan jo heldigvis lege med – det er skønt at lege med sand og bygge fine ting 🙂 I den store skala kan man også nyde de flotte sandfestivaler rundt omkring.

    1. Madame : Leg med sand er herligt 🙂 Jeg har læst om sandfestival både på din blog og andre steder og lovet mig selv, at jeg skal se en af dem i denne sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *