Støvsugerhistorien gentager sig

I sidste uge måtte vi købe et nyt mundstykke til vores støvsuger. Det gamle var helt kaput, så der var ingen vej uden om. 425 gode, danske kroner kostede sådan et nyt mundstykke, men da støvsugeren jo ikke er meget værd uden mundstykke, var der ingen vej uden om.

For at det ikke skal være løgn, nåede vi lige at glæde os en dag eller to over at støvsuge med det nye mundstykke, før der skete noget igen. Støvsugeren begyndte at lugte lidt brændt. Fuldstændig som det skete med vores forrige støvsuger, som jeg fortalte om i et indlæg for mere eller mindre præcis fem år siden. Så vidste vi godt, hvad klokken var slået. Ny støvsuger.

For at det hele ikke skal være helt til Klods Hans, har vi betilt en støvsuger, der er helt mage til den gamle. Så kan vi da i det mindste få glæde af det nyindkøbte mundstykke på et tidspunkt. Måske.

Faktisk synes jeg, at en støvsuger bør holde mere end fem år, men på grund af min allergi støvsuger vi nok mere end de fleste. Nu må vi se, hvor længe vi er om at slide den næste op.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Murphy slår til igen!
  I må virkelig støvsuge meget – eller også støvsuger vi meget lidt, og det synes jeg egentlig ikke, at vi gør, men vores støvsugere holder i 12-15 år!

  1. Vi støvsuger hele huset hver dag – så ja, det er ret meget, og rekorden for en støvsugers liv hos os er otte år. Sådan er det, når man er allergisk overfor støvmider og desuden har eksem, der får huden til at skalle af 🙂

 2. Her støvsuger vi også meget (stort set hver dag) – fordi vi bor sammen med en masse pelsdyr. Jeg er fuldstændig forelsket i min Dysonstøvsuger som fylder lidt, vejer lidt, kører på batteri og ikke bruger pose. Nu har I jo lige købt støvsuger – og det kan også være dit behov er et andet – men ellers så tjek Dyson ved lejlighed. Siden jeg fik den, har jeg nærmest hygget mig med den daglige støvsugning 🙂

  1. Dysons støvsugere er rigtig gode, men jeg sværger til min Miele, der har et virkelig godt filter 🙂 Det er slet ikke så tosset, når et nødvendigt arbejde nærmest bliver hyggeligt – det kan man jo lige så godt prøve at opnå 🙂

 3. Det lyder ikke som nogen lang levetid – på den anden side støvsuger du jo så også ofte. Miele er også mit foretrukne mærke – men jeg kommer nok aldrig til at hygge mig ved at støvsuge 😉

  1. Nej, jeg havde nok også regnet med, at den kunne holde lidt længere, men til gengæld har den kørt upåklageligt, så længe det varede 🙂 Jeg vil heller ikke sige, at jeg ligefrem hygger mig med støvsugningen, men en velfungerende støvsuger hjælper på det – og ikke mindst er det jo dejligt, når det er gjort 🙂

 4. Hos os holder støvsugerne heller ikke ret længe, men vi er også hårde ved dem, med alle de hundehår – og skidt og møg – der skal suges op. Pt. har vi også en Dyson, og da den er ret effektiv, håber jeg, den holder længe. Lad os begge krydse fingre for et godt og langt støvsugerliv 🙂

  1. Det er rart med en støvsuger, der kan leve op til de krav, der er til den i husstanden – hvad enten det drejer sig om at fjerne dyrehår eller være særlig allergivenlig 🙂
   Ja, lad os krydse fingre for, at de holder længe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *