Søndagstur til Røsnæs

Som så ofte før har jeg infektion i mit eksem i ansigtet. Selv om jeg har prøvet det mange gange efterhånden, slår det mig lidt ud af kurs hver gang. Det er virkelig generende og ubehageligt, det ser ikke godt ud, og jeg mister enhver lyst til at være social.

Men selv om man ikke er helt rask, og selv om man ikke har lyst til at være sammen med andre mennesker, må man gøre sit bedste for at nyde  en smuk sensommerdag. Så i går tog vi på søndagstur.

Vi kørte til Røsnæs, hvor ingen af os havde været før. Sikke en skøn tur, vi fik ud af det. Mage til naturskønt område skal man lede længe efter. Vi gik en dejlig tur og nød de smukke omgivelser og det skønne solskinsvejr.

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Der ser skønt ud! Godt at I kom afsted 🙂
  Jeg håber at infektionen snart forlader dig, så du kan få mere overskud – for det hele er bare sjovest når man har lidt god energi.
  Kh Nana

  1. Der var virkelig skønt – jeg anede slet ikke, at Røsnæs er sådan en perle.
   Jeg er på bredspektret penicillin, og det plejer heldigvis at få has på det, så jeg håber, at det snart bliver bedre – for du har helt ret, det hele er bare meget sjovere, når man er nogenlunde frisk 🙂

  1. Ja, det har jeg desværre rigtig meget af. Røsnæs er en sand perle – det var vi slet ikke klar over 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *