Solskin, kaffe, motion og snak

I går tog vi en tur til København. Vi ville gerne bruge en halv fridag på at snuse lidt rundt i byen. Jeg elsker at komme en tur til København, og jeg elsker at komme hjem til mere landlige omgivelser igen.

Vi havde sat yngste søn stævne.  Han bor på de kanter, så når vi nu var i byen, ville vi benytte os af lejligheden og drikke en kop kaffe sammen.

Vi kørte hjemmefra i trist gråvejr, men da vi nåede København, var der solskin og blå himmel. Så vi mødtes med vores søn i det dejligste, forårsagtige vejr. Vi blev hurtigt enige om, at vi ikke gad at sidde på en kaffebar i det vejr. Det skulle nydes. Så det blev kaffe to go, og så travede vi ellers byen tynd i et par timer.

Man snakker så godt sammen, mens man går, og jeg skal love for, at vi fik gået langt og snakket godt.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

    1. Madame : Det er nemlig et godt koncept, som jeg holder meget af. Det var rigtig hyggeligt, og vi fik set en god bid af byen 🙂

  1. Jeg er helt enig: Walk and talk er godt! Det er walk and think (det opfandt jeg lige …) faktisk også. Jeg tænker i hvert fald også godt når jeg går 🙂

    1. Nana : Du har helt ret, der er ikke noget, der klarer tankerne bedre end en gåtur – gåture er gode for både krop og sjæl 🙂

  2. Det lyder til at have været en dejlig dag i byen! Du har helt ret: at man snakker så godt, når man går. At man så får set en hel masse undervejs er et ekstra plus! Rigtig god weekend!

    1. Nonna : Det var rigtig hyggeligt, og rart med en tur gennem byen sammen med vores søn, som er mere stedkendt, end vi er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *