Lille Peter Edderkop

For nylig, da vi passede Sander, stod jeg på et tidspunkt ude i køkkenet, mens Henrik og Sander var inde i stuen.

Pludselig lød der fællessang fra stuen – Lille Peter Edderkop. En af de to skønsangere kunne vist ikke teksten helt perfekt. I hvert fald sang den ene af dem: “Lille Peter Edderkop sejled’ op ad åen.” Jeg vil ikke komme ind på, hvem det var, der sang den alternative tekst, men det var ikke Sander.

Kunne jeg lade være med at grine? Ikke helt.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Hehe – de er skønne, sådanne misforståelser 🙂
    Gad vide hvad han forestiller sig, Peter sejler i?

    Og du har også været i Hundested – ved du hvor længe, man kan se skulpturerene?

    1. Ellen : Jeg mener, at Sandskulpturfestivalen i Hundested fortsætter helt frem til begyndelsen af september – men måske er det lidt afhængigt af vejr og vind, hvor længe skulpturerne holder. Det er nogle imponerende skulpturer, som absolut er værd at se. Der er jo også en Sandskulpturfestival i København i øjeblikket, som efter sigende er helt fantastisk – men den jeg har ikke besøgt endnu.

    1. Karina : Ja tak, det kan du tro, jeg har. Jeg har tænkt mig at skrive et indlæg om det, når vi har taget tingene i anvendelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *