En feriedag sammen med vores barnebarn

Forleden dag tilbragte Sander en påskeferiedag hjemme hos os.

Han hjalp Farfar med at reparere en fuglekasse, der havde fået råd i taget. Den fik fint, nyt tag.

Vi hyggede os med at lægge puslespil, spille Klodsmajor og Domino. Vi spillede fodbold, skød med vandpistol, spiste is og det bedste af det hele – vi snakkede, pjattede og grinede.

Sådan en dag med barnebarnet er guld værd.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Der er et særligt bånd mellem bedsteforældre og børnebørn 🙂
   God påske til dig og dine!

 1. Så er det, jeg bliver en lille smule misundelig. Bare lidt …
  Det er ikke noget, jeg normalt tænker over, for det er som det er, men det må være skønt at have én ad gangen, og så måske lidt oftere.
  God påske 🙂

  1. Vi har jo kun et enkelt barnebarn, og så giver det sig selv, men hvis vi havde flere, ville vi tilstræbe at forkæle dem enkeltvis – for det er altså rigtig dejligt. Du er jo til gengæld sammen med dine børnebørn i flere dage i træk, hver gang I er sammen – det må også være noget helt specielt.
   Rigtig god påske til dig og dine 🙂

 2. Et skønt billede af en stor lykke i livet: børnebørn.
  Jeg glæder mig over at have haft “den lille familie” med Frida på nu 1,5 år boende i 4 måneder og at have kunnet følge hendes udvikling og fået udviklet et nært bånd mellem hende og os. Jeg glæder mig også til næste trin: at hun bliver endnu bedre til at kommunikere tydeligt og forstå større sammenhænge, så vi kan udvikle vores leg til at spille sjove spil osv. Men hver ting til sin tid.

  1. Hver fase i børnebørnenes liv er dejlig. Vi har været så heldige, at Sander altid har boet tæt på os, så vi har haft mulighed for at være en del af hans hverdag og knytte tætte bånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *