Fristelser på Kählers lagersalg

Vi har haft rigtig dejligt vejr i weekenden, så vi har været udendørs en stor del af tiden. Det gælder jo om at nyde solen, når den er der.

Alligevel blev der tid til at smutte forbi Kählers lagersalg i Næstved i går. Jeg ville gerne have fat i en Hammershøi kop. Jeg købte jo en lille skål, sidst der var lagersalg, og denne gang ville jeg gerne have en kop, der passer til. Det kunne jeg sagtens få, for der var masser af fine kopper. Jeg havde lyst til at købe flere, men jeg beherskede mig, for jeg har så rigeligt med kopper i forvejen.

Til gengæld var jeg stærkt fristet til at købe endnu en Love Song vase. Den største i serien. Men igen beherskede jeg mig, for jeg mangler den virkelig ikke. Alligevel kan jeg ikke afvise, at der kan være en vis risiko for, at jeg falder for fristelsen, hvis vasen stadig er til at få, næste gang Kähler afholder lagersalg.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Kählers lagersalg er altid et besøg værd – og jeg bor ret tæt på, så jeg smutter næsten altid forbi – og bliver næsten altid fristet 🙂

 1. Ja, jeg kunne jo se på dine links, at du havde været der før 😉
  Jeg er også ret vild med designet af Love Song-vaserne; og blomsterne står så flot i dem.

  1. Jeg tager til Kählers lagersalg næsten hver gang, de afholder det, men jeg bor også lige i nærheden 🙂
   Jeg har mine Love Song vaser stående fremme, også når der ikke er blomster i dem, jeg synes, at de er så pæne i sig selv.

  1. Det skal jeg ikke kunne sige 😉
   Mon ikke de holder et igen senere på året? Sidste år var der et igen i november.

 2. Jeg har også rigeligt med kopper og vaser og alt andet. Men man kan godt få lyst til de smukke lyseblå, eller en lækker vase eller nogle fine skåle alligevel.

  1. Ja man kan da! Jeg blive jævnligt fristet og køber en ny kop eller to, en skål eller andet, selv om skabet bugner i forvejen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *