Godt nytår

Årets sidste aften bliver ikke helt, som vi oprindelig havde tænkt os, for jeg er stadigvæk ikke helt rask og har egentlig bare lyst til at opholde mig under tæppet på sofaen med en god bog og har ikke fået forberedt noget som helst. Men vi har masser af mad i huset og friske blomster på bordet, så mon ikke det kommer til at gå helt fint alligevel? Det tror og håber jeg.

Jeg ønsker alle, der læser med her, et rigtig godt og lykkebringende nytår!

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

  1. Godt nytår, Randi! Jeg har det på samme måde som du; jeg er også stadig syg og ligger på sofaen. Det bliver også en stille nytårsaften her på gården, men det nye år skal nok komme alligevel 🙂 God bedring til dig!

    1. Tak i lige måde Nana – til både det ene og det andet 🙂 En stille og rolig nytårsaften skal man slet ikke kimse ad 🙂

  2. Øv for sygdom. Men du kan jo selv mærke, hvor meget du kan klare. Og som det er blevet sagt, en stille nytårsaften går sagtens an.
    Godt nytår.

  3. Og hvorfor skal det absolut være sådan, at nytåret skal indledes med fest og ballade? Vi elsker en stille nytårsaften, og jeg ønsker dig et godt 2017. Skulle du ikke kunne holde dig vågen til klokken midnat, så kommer det nye år nok alligevel … 🙂

    1. Vi har i efterhånden mange år foretrukket at holde nytårsaften i stille og rolig tosomhed – i år har vi bare tonet det endnu mere ned. Rigtig godt nytår til dig og dine!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *