Fra jord til bord

Efter blæsevejret i går lå der en del nedfaldne æbler og pærer på græsplænen. De er samlet op og har fået selskab af en enkelt rødbede fra urtehaven. Nu skal saftpresseren frem, og så varer det ikke længe, før vi kan nyde et glas friskpresset, økologisk juice.

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Jeg tror jeg skal have mig en saftpresser. Vi har en million (sådan cirka …) æbler, og jeg købte i går en æbleskræller, så jeg kan gøre æbler klar til mos. Men en saftpresser kunne jeg bestemt også bruge 🙂
    God fornøjelse med juicen!

    1. Vi købte saftpresseren sidste år, fordi vi ikke længere kunne følge med og spise alle de æbler, vi har i haven. Vi kunne heller ikke holde ud, at den gode frugt skulle gå til spilde, så nu juicer vi den frugt, vi ikke kan nå at spise – og supplerer med forskellige grøntsager. Det smager super godt, så vi er rigtig glade for den løsning.
      Tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *