Vi pakker stadig

Vi pakker stadig. Det ser stadig lidt uoverskueligt ud det hele.

Jeg har lyst til overspringshandlinger.

Faktisk har jeg lyst til mange ting, der ikke har noget at gøre med at pakke ting i kasser. Jeg ville f.eks. rigtig gerne til lagersalg hos Isabella Smith på Hesede Hovedgård. Der er stort lagersalg i disse dage.

Jeg har bare ikke tid, og egentlig er der heller ikke spor fornuft i at købe flere ting og sager, der skal pakkes ned og opbevares de kommende måneder. Som om der ikke er rigeligt allerede.

Så ikke nogen tur til Hesede Hovedgård til mig. Jeg pakker bare videre.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Jeg ville også have lyst til rigtig mange overspringshandlinger i den situation :-)! Det er et kæmpearbejde, I er i gang med, men et spændende ét af slagsen, når renoveringen er overstået. Held og lykke med det hele og god arbejdslyst i det skønne vejr!

  1. Nonna : Tak! Det skulle jo gerne ende med at være alt besværet værd, og vi glæder os rigtig meget til vores “nye” hus 🙂

  1. Madame : Vi tog os tid til en gåtur i det skønne vejr tidligere på dagen – det skal der altid være tid til! Og ellers er det blevet til en del ture gennem haven mellem huset og skurvognen 🙂

 2. Jeg kan godt forstå at du kan finde på andet at lave end at pakke ting i kasser. Men det bliver rart når det hele skal pakkes ud igen 🙂

  Vi var faktisk forbi Hesede Hovedgård i går, men jeg købte ikke noget, for nu har jeg jo selv butik og meget nem adgang til al den slags.

  1. Nana : Det bliver så dejligt, når vi kan pakke ud igen.
   Jeg kan sagtens forstå, at du holder dig til de lækre varer fra din egen butik, men butikken i Hesede er også ret fin, synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *