Barnedåb

I går var vi til barnedåb. Det var min nieces lille dreng, der blev døbt.

Alting gik fint. Præsten var alle tiders og var med til at gøre dåben til en rigtig god oplevelse for både store og små. Der var plads til, at små familiemedlemmer kunne gå lidt rundt og kigge og også snakke lidt, uden at det gjorde spor. Præsten holdt også en lille pause før selve dåbsritualet, så dåbsbarnet kunne få lov til at blive færdig med den flaske, der skulle til, for at han mæt og veltilfreds kunne tage resten af begivenheden med ophøjet ro.

Vejret var smukt, selskabet fremragende, og det var i det hele taget en rigtig, rigtig dejlig dag.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Nej, det var så smukt!
   Det er rart med præster, der kan være lidt fleksible og kan improvisere lidt 🙂

 1. Vi havde også barnedåb i weekenden, det var dog lørdag i stedet. Også vores lille nevø, og med en dejlig præst. Kirkekoret sang ‘Once I was 7 years old’, det fik mange til at trække på smilebåndet ?

  1. Barnedåb er sådan en dejlig begivenhed i en familie. Det er ekstra dejligt, når præsten er lidt frisk – og musikken moderne 🙂

 2. Tillykke med den lille

  Barnedåb er så hyggelige, selv når man blot er almindelig kirkegæst, og børn der stille og roligt tuller rundt imens er bare hyggeligt.

 3. Hej Randi.

  Det lyder som en dejlig dag! Vi har ingen små børn i familien, og jeg glæder mig til der kommer nogle 🙂

  Jeg har holdt blogpause i et stykke tid, men jeg er tilbage igen 🙂 Det er hyggeligt at se din blog igen, og den har skiftet udtryk. Den ser knaldgodt ud!

  Kh Nana (som før havde Drømmegaven, men nu prøver kræfter med en WordPressblog, “Mit landliv”

  1. Det var en rigtig dejlig dag!
   Hvor er jeg glad for, at du er tilbage i blogland – jeg vil glæde mig til at følge med på på din nye blog!
   Tak for de pæne ord om min blog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *