Tørrede morbær

For et stykke tid siden fik jeg en pose økologiske, tørrede morbær foræret. Desværre brød jeg mig ikke om dem – og det var der for den sags skyld heller ikke andre i husstanden, der gjorde.

Jeg kan jo ikke så godt lide at smide madvarer ud, så hvad skulle jeg stille op med de der bær?

Til sidst kom jeg i tanke om, at sådan nogle tørrede bær da nok var noget for havens vilde fugle. Der blev lagt en lille håndfuld ud i fuglehuset sammen med solsikkefrøene.  Det var åbenbart ikke nogen helt dum ide, for de forsvandt som dug for solen.

I dag har jeg været ude med flere morbær, og igen er de blevet spist hurtigere end hurtigt. Nu må jeg vist ud med de sidste – godt at de ikke gik til spilde.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Men du smed dem jo ud – til fuglene altså 😉 Nej, det er aldrig rart at smide madvarer ud, så er det da helt klart at foretrække at forkæle fuglene. God weekend:

    1. Fruen i Midten : Jeg vil hellere end gerne servere noget godt for fuglene, men jeg hader virkelig at smide mad i skraldespanden.
      Også en rigtig god weekend til dig!

    1. Madame : Jeg har smagt friske morbær på Bornholm – og de smagte helt fantastisk. De her var hvide, tørrrede morbær fra Tyrkiet og de faldt altså ikke lige i vores smag. Fuglene var til gengæld ret glade for dem 🙂

    1. Ellen : De tørrede var hvinende søde, syntes jeg. De friske, mørkerøde morbær har jeg smagt, og de smagte skønt, derfor blev jeg faktisk temmelig skuffet over de tørrede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *