Sommeren der gik

En sommer går hurtigt. Alligevel kan der ske mange både store og små ting i løbet af sådan tre sommermåneder.

Mange af de små ting, der er sket i mit liv i sommerens løb, har jeg skrevet om her på bloggen. De store ting har jeg derimod ikke fortalt om. Mest fordi de ting, der er store for mig, naturligvis også vedrører de mennesker, der betyder allermest for mig. Og man kan selvfølgelig ikke uden videre skrive løs på sin blog om andre mennesker og deres liv, heller ikke selv om man er i familie med dem.

Så jeg vil bare nøjes med at fortælle, at jeg er glad og taknemmelig for, at en af mine søskende denne sommer er blevet rask efter et langt og alvorligt sygdomsforløb.

Jeg er også glad og stolt over, at min yngste har færdiggjort sine studier i sommer.

Listen over sommerens glæder kunne blive lang, men jeg vil nøjes med at skrive, at jeg vil tænke tilbage på sommeren 2016 med glæde og taknemmelighed.

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg kan sagtens følge din glæde over de skrevne ord, og er ganske enig med dig, selvom jeg af og til skriver om andre, men når jeg går det, har jeg fået tilladelsen og de læser med (også min gamle mor)
    Der sker meget andet, både af det gode, men desværre også af det rigtige dårlig i vores, familiens og vennernes liv, men det holder jeg, som du, væk fra bloggen.

    1. Det er ikke alt, hvad man er optaget af, der er egnet til at dele på en blog. Heldigvis kan man dele præcis så meget eller så lidt, som man finder passende – det er op til den enkelte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *