Gratis e-bog

Jeg har lige set på Facebook, at Saxo.com i dag tilbyder en gratis e-bog.

Det drejer sig om Mord i mørket af Dan Turèll.

Jeg har sikret mig e-bogen. Hvis du også har lyst til at få fingre i den, skal du bare gå ind på Saxo.com på Facebook. Der finder du et link. Men  skynd dig, for det gode tilbud gælder altså kun i dag.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Jeg går med jævne mellemrum ind på Saxo for at tjekke, hvad der er af gratis ebøger – lige nu er der 277. Jeg gider måske højest læse de 10 af dem, men det er altid værd lige at se, hvad der er i udvalg. Man kan også få en del til næsten ingen penge. Ebøger er bare sagen, synes jeg 🙂

    1. Ellen : Jeg er også blevet rigtig glad for e-bøger. Jeg synes, at det er rart at læse på min iPad, bøgerne er billigere, og når man har læst dem, står de ikke og samler støv 🙂
      Jeg var ikke klar over, at Saxo normalt forærer e-bøger væk, men det vil jeg da kigge nærmere på. Tak for tippet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *