Gratis e-bog

Jeg har lige set på Facebook, at Saxo.com i dag tilbyder en gratis e-bog.

Det drejer sig om Mord i mørket af Dan Turèll.

Jeg har sikret mig e-bogen. Hvis du også har lyst til at få fingre i den, skal du bare gå ind på Saxo.com på Facebook. Der finder du et link. Men  skynd dig, for det gode tilbud gælder altså kun i dag.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

    1. Madame : Husker også M. Falch fra rollen, men husker ikke selve handlingen, så glæder mig til at læse bogen.

  1. Jeg går med jævne mellemrum ind på Saxo for at tjekke, hvad der er af gratis ebøger – lige nu er der 277. Jeg gider måske højest læse de 10 af dem, men det er altid værd lige at se, hvad der er i udvalg. Man kan også få en del til næsten ingen penge. Ebøger er bare sagen, synes jeg 🙂

    1. Ellen : Jeg er også blevet rigtig glad for e-bøger. Jeg synes, at det er rart at læse på min iPad, bøgerne er billigere, og når man har læst dem, står de ikke og samler støv 🙂
      Jeg var ikke klar over, at Saxo normalt forærer e-bøger væk, men det vil jeg da kigge nærmere på. Tak for tippet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *