Giftfri have

Danmarks Naturfredningsforening og Landsforeningen Praktisk Økologi står bag initiativet Giftfri Have. Formålet er at motivere haveejerne til at droppe giften i haven og dermed spare grundvand, natur og mennesker for påvirkning fra 30 tons sprøjtegift om året.

Ovenstående initiativ falder helt i tråd med min egen holdning til havebrug og økologi, så jeg vil gerne slå lidt på tromme for Giftfri Have. Vi har tilmeldt vores egen have og dermed forpligtet os til at blive ved med at gøre, som vi plejer at gøre – nemlig at undlade at bruge giftig kemi i vores have.

Jeg håber, at det gode initiativ vil inspirere mange til at droppe giften i deres have og være med til at passe på vores vores natur, vores grundvand og ikke mindst vores sundhed.

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *