Jeg skal af med et påskeæg

Det gækkebrev, jeg sendte afsted for nogle uger siden, nåede frem til modtageren, som gættede, at det var fra mig.

Svaret fik jeg i form af en rigtig sød lille video.

Så jeg har været ude for at købe et påskeæg.

Dengang jeg var barn, kunne man være heldig ved påsketid at få enten et papæg med slik i eller et påskeæg, som bestod af en tynd skal af mørk chokolade pyntet med en lille gul “piberenserkylling”. Sådan husker jeg det i hvert fald. Nu er der adskillige forskellige slags æg og påskeharer at vælge imellem.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Sådan husker jeg også påskeæggene. Jeg husker også, at de ikke smagte ret godt. Mon ikke du finder lidt lækkert til modtageren..

    1. Nej, chokoladepåskeæggene var faktisk ikke det store sus dengang 🙂 Jeg har fundet noget, som jeg tror, vil falde i modtagerens smag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *