Dengang slogankonkurrencer var min hobby

Som jeg fortalte for nogle dage siden, så har jeg en svaghed for konkurrencer. Nogle konkurrencer – ikke alle.

Jeg kan godt lide den slags konkurrencer, hvor man skal skrive et slogan, finde på et navn til et produkt eller noget i den stil. Konkurrencer, hvor man skal indsende et foto, der på en eller anden måde passer ind, kan jeg også godt lide, men jeg kan bedst lide, når det er noget med ord, og allerbedst kan jeg lide slogankonkurrencer. De er sjældne nu, men i halvfemserne var de ret almindelige.

Dengang havde jeg en mappe, hvor jeg opbevarede alle de forskellige konkurrenceoplæg, og når jeg havde lidt tid til mig selv, kom mappen frem, og så sad jeg ellers og brød min hjerne for at finde på et fængende slogan til en eller anden konkurrence. Dengang sendte man typisk sit forslag ind pr. brev, og jeg sendte en del breve på den konto.

Det var sjovt at deltage i de konkurrencer og selvfølgelig især, når man vandt. Og jeg vandt ikke så helt sjældent. Jeg har vundet alt muligt og umuligt lige fra chokolade til rejser. Det var slet ikke så tosset.

Nu ser man desværre ikke den slags konkurrencer længere, men det var sjovt, mens det stod på. I flere år gemte jeg de forskellige oplæg og også de breve jeg fik, når jeg havde vundet. Desværre er hele molevitten røget ud for længe siden, det kunne ellers have været sjovt at se nu så længe efter. Dog har jeg gemt nogle udklip fra de lokale ugeaviser fra nogle af de gange, hvor der skulle stilles op til fotografering i forbindelse med præmioverrækkelser.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Du må have været ret god til det med slogans 🙂
    I dag er det nok kun marketing/PR-firmaer, der leverer den slags ting.

    1. Sjovt nok tror jeg aldrig, at de forskellige vinderslogans blev brugt – hverken mine eller andres. Det hele var vist kun et reklamestunt, men sjovt var det.

  2. Jeg har også indsendt en del slogan og også vundet. De store præmier som biler og rejser er jeg dog aldrig læbet af med, men flere andre gode og brugbare ting og mindre beløb.

    1. Ja, man bliver helt grebet af det, ikke? Jeg har desværre heller ikke prøvet at vinde en bil, men mange andre ting og sager, så jeg skal bestemt ikke klage 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *