Støt Røde Kors julehjælp med dine Club Matas point

clubmatas

I kender det sikkert allesammen.

Man er med i en hulens masse fordelsklubber rundt omkring i forskellige butikskæder. Der er jeg i hvert fald. Det er svært at blive fri.

Så optjener man point, når man handler. Pointene kan så veksles til varer i pointshoppen. Man får bare aldrig samlet point nok til at købe noget. Og lige pludselig er pointene faldet for aldersgrænsen og er annulleret. Surt for kunden. Smart af forretningen.

Her op mod jul har Club Matas åbnet for muligheden for, at man kan donere sine point til Røde Kors julehjælp. Hvis man donerer 100 point, støtter man den gode sag med 20 kroner. Det synes jeg virkelig godt om. Så nu har jeg støttet en god sag ved at rydde ud i de point, jeg alligevel sjældent får noget ud af.

Jeg synes, det er et fint initiativ, Matas har taget her og håber, at mange vil benytte sig af muligheden for at donere point.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. TAK! Det var en skøn oplysning, – jeg har nemlig svært ved at se fordelene ved de point og striber osv., der skal bruges inden en bestemt dato på noget bestemt. Jeg vil skynde mig at donere.

    1. Super, Eva 🙂 Så er jeg ikke den eneste, der hidtil har haft svært ved at få noget meningsfuldt ud af det pointsystem 🙂

  2. Åhr, dét vil jeg straks gøre. Tak for info – det er da meget mere brugbart at støtte et godt formål end at ende med at panikkøbe et par nylonstrømper eller lignende, fordi pointene er ved at udløbe!

    1. Ja, jeg synes det giver god mening – jeg plejer ikke at få samlet point nok til at købe noget ordentligt, før mine point er faldet for aldersgrænsen 🙂 Så jeg er glad for at kunne give dem til Røde Kors.

  3. Jeg frabeder mig ethvert klubkort, så jeg har ingen. Jeg har dog for nogle år sidrn haft et til netop Matas, men meldte mig ud fordi jeg aldrig fik nok point, og jeg melder mig ikke ind igen 😉 selvom de har lavet dette gode koncept.

    1. Jeg kan godt forstå, at du ikke melder dig ind igen – tit er de fordelsklubber mere et irritationsmoment end en reel fordel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *