Med små skridt …

Det går lidt trægt med juleforberedelserne her i huset. Jeg stresser lidt ved tanken om alt det, der ikke er i orden endnu. Energien kører på lidt for lavt blus i øjeblikket, så det hele går ikke så hurtigt, som jeg kunne ønske. Men med små skridt i den rigtige retning går det vel. Det plejer jo altid at blive jul alligevel.

I går bagte jeg småkager. Bare en enkelt slags. Vi er ikke de store småkagespisere, så det må række.

Gaverne er også købt.

Jeg håber, at jeg får fingre i et par økologiske juleænder igen i år. De kan godt være svære at få fat i, men jeg satser på, at det lykkes. Snart går andejagten ind.

Gem

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Jeg håber, din energi vender tilbage. Du er allerede dobbelt så langt som jeg, – jeg har ikke købt en eneste gave og heller ikke bagt en småkage……

  2. Jeg håber som Eva, at din energi vender tilbage – du er i hvert fald langt forud for mig, der slet ikke begyndt på at bage eller købe gaver 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *