Efterårsferie

Vi havde egentlig tænkt os, at efterårsferien bl.a. skulle bruges til at gøre haven vinterklar.

Desværre fik Henrik en virus med hjem, da han gik på ferie i fredags, så han er lidt jams, og det har været så som så med hans lyst til havearbejde. Det har jo heller ikke rigtig været vejr til at gå i haven, så de planer er indtil videre sat i bero.

Mandag havde vi en fugemand på besøg. Han skulle udskifte et par fuger i køkken og badeværelse. Det var det sidste, der manglede at blive ordnet efter et-års gennemgangen af vores hus efter istandsættelsen. Tjek ved det. Bagefter var der noget rengøring at tage sig af, så mandagen fik hurtigt ben at gå på.

I går eftermiddags blev vi enige om at tage en tur ud i det blå – eller grå. Vi kørte en dejlig tur og fik kigget på efterårslandskabet. Selv om det var gråvejr og snuskregn, var der ret så smukt derude.

Før vi tog afsted, havde jeg sat en bolledej til at hæve, så i aftes var der nybagte boller. De blev nydt mens vi så et dokumentarprogram, som vi var gået glip af i mandags.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Der må være en ferie-virus i omløb. Jeg blev syg fredag aften, da jeg kom hjem fra arbejde, og det holder ved endnu.

    Dejligt med nybagt brød og tv-hygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *