Første skoledag

Sander er begyndt at gå i børnehaveklasse i dag – eller 0. klasse som mange siger.

Det er fuld fart frem med en hel skoledag fra 8-14. Det bliver nok nogle trætte børn, der komme hjem fra en dag med mange nye indtryk.

Heldigvis er det hele ikke helt nyt og ukendt, for Sander har jo gået i SFO et stykke tid allerede og kender i hvert fald en del af klassekammeraterne i  forvejen. Han har også mødt børnehaveklasselederen på forhånd og er forberedt på den nye dagligdag som skoleelev.

Jeg håber, at Sander  og alle de andre børn, der begynder at gå i skole i dag, får en rigtig god start på deres skoleforløb.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

    1. Fruen : Det er en stor begivenhed at starte i skole – en dag man aldrig glemmer 🙂 Jeg er sikker på, at det vil fortsætte med at lige så sjovt og udfordrende at være bedsteforældre, som det hidtil har været 😉

  1. Det er dejligt, at det stadig er noget, man glæder sig til, når man skal starte i skole. Vi gør os umage, for at de børn, der starter kommer til at trives. Hilsen fra en indskolingslærer, – der også glædede sig til 1. skoledag.

    1. Eva : Den første dag i skolen er en stor dag! Det er jo en dag, man aldrig glemmer – og det er så vigtigt, at det bliver en god start. Jeg husker stadig min egen og også mine børns første skoledage som helt særlige dage, og det blev også en god og særlig dag for Sander i går 🙂

  2. Det er spændende for børn, når de begynder i skolen og nu hører til de store 🙂 Og der bliver så meget nyt at fortælle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *