Om at være til at få øje på

Ny forskning viser, at cyklister næsten kan halvere deres risiko for at blive kørt ned i trafikken, hvis de er iklædt pangfarver.

Så det er bare med at iføre sig en pangfarvet refleksvest, hvis man skal ud at cykle eller gå i trafikken. Det er sund fornuft. Og det behøver ikke at koste noget.

Hos TrygFonden kan man bestille gratis refleksveste. Vestene fås i fire forskellig størrelser til børn og i one size til voksne.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

    1. Eva : Det er nemlig et rigtig godt tilbud. Og vestene gør en virkelig stor forskel for de bløde trafikanters synlighed.

  1. Problemet er at når ungerne når en hvis alder vil de ikke have reflekser på af nogen art. Det er ikke sejt. Løsningen for vores børnebørn var at deres mor købte refleksspray hos Panduro Hobby. Det kan nemlig ikke tages af igen. Og kan kun ses i mørke 😀

    1. Laika : Du har en pointe der, men heldigvis er der reflekser som små detaljer på noget vinterovertøj – refleksspray har jeg ikke hørt om før, men det lyder som en rigtig smart mulighed. Reflekser er et must, når det er mørkt, men de pangfarvede veste er en god ide også i dagslys, fordi det øger synligheden ganske meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *