Vi har set nogle gode film i ferien

Det er blevet så let at leje film via forskellige udbydere af film on demand. Det benytter vi os tit af. Det er nemt og ikke særlig dyrt, så efterhånden er det sjældent, at vi lader os nøje med de film, vi kan finde i tv-programmerne.

I løbet af sommeren har vi fået set en god del af de film, vi havde på vores liste over film, vi gerne ville se.

En af de film, der har gjort størst indtryk på mig er Still Alice/Jeg er stadig Alice. Filmen handler om Alice, der er en veluddannet og succesfuld kvinde. Hun er gift og har tre voksne børn og er professor på et universitet. Pludselig en dag begynder hendes hukommelse at svigte. Der er ord der forsvinder, og en dag farer hun pludselig vild på sin sædvanlige løbetur. Hun ved simpelt hen ikke, hvor hun er.

Det viser sig, at Alice er blevet ramt af Alzheimers, og nu følger en periode, hvor hun kæmper hårdt for at forsøge at opretholde sin sædvanlige hverdag til trods for sygdommen.

Uden at fortælle for meget, vil jeg sige, at det er en stærk og vedkommende historie. Julianne Moore er helt fantastisk i rollen som Alice.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Jeg ser mildest talt ikke mange film, men Still Alice har jeg fået anbefalet flere steder, så det er nok en af dem, der skal ses en kold aften.

  2. Den lyder faktisk god, men uha, den er realistisk, så jeg ved ikke rigtigt … jeg vil helst underholdes, når jeg ser film, men der er selvfølgelig undtagelser 🙂

    1. Ellen : Den er god! OG realistisk. Jeg duer slet ikke til at se film, der er alt for urealistiske – men sådan er vi mennesker jo heldigvis så forskellige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *