Endelig…

Lad det være sagt med det samme – jeg hader bukser med stretch. Jeg vil ikke gå i bukser med stretch. Færdig!

Der er bare det ved det, at det er blevet hulens svært at finde så meget som et par ganske almindelige jeans uden stretch. Et par almindelige cowboybukser i helt almindelig 100 % bomuld. Jeg har tonset rundt for at finde sådan et par.

Det er snart ved at være på høje tid, at jeg finder noget brugbart, for mit sidste par er faktisk slidt op, og det er ved at være lige køligt nok til sommerbukser.

Ud over at lede i butikkerne har jeg surfet på nettet for at finde bukser i ren bomuld. I går sendte jeg en mail til firmaet bag et af de mærker, der senest har forsynet mig med de eftertragtede jeans i ren bomuld.

I dag var der svar i mailboksen. De har faktisk en enkelt model i ren bomuld, og de vil gerne henvise mig til en forhandler så tæt på min bopæl som muligt. Jubii. Jeg glæder mig til nye jeans – jeg må hellere købe rigeligt, nu hvor chancen er der. Hvis altså den model, der findes, passer mig – og forretningen har dem i min størrelse. Jeg krydser fingre!

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg har heller ikke rigtig fidus til det der med stretch. Det skulle jo være så godt, at det ikke strammer, men så bliver det hurtigt for stort, synes jeg. God fornøjelse med de nye bukser. Jeg “må” ikke købe nye, før jeg er gået en størrelse ned, og det har laaaaange udsigter:)

    1. Eva : Der må jo være mange, der er glade for det stretch-halløj der, siden man ikke kan få andet i butikkerne, men det ville nu være rart, hvis man også havde lidt at vælge imellem uden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *