Der kan stadig bages i det lille hjem

Det mindste af mine uundværlige dejfade blev smadret ved et lille uheld i går. Jeg har et stort dejfad til hvedebrødsdej og et kæmpestort til rugbrødsdej.

Det var altså det mindste, der gik i stykker. Det havde et par små skår i forvejen, så jeg var ikke for alvor ked af, at jeg nu var nødt til at få et nyt. Det skulle bare være samme slags som det gamle.

Så i dag var det afsted til Isabella Smiths butik på Hesede Hovedgård, hvor jeg har købt dejfadene Der var heldigvis adskillige eksemplarer af den ønskede størrelse på hylden, så der kan stadig bages i det lille hjem.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Haha, jeg troede som Ellen, at det var dine egne køkkenhylder, og nåede lige at blive godt misundelig.
  Sikke nogen lækre sager der er der på Hesede Hovedgård.

  1. Eva : Nej, så imponerende en samling dejfade m.v. kan jeg ikke prale af, men mindre kan også sagtens gøre det 🙂 De har mange skønne ting i butikken!

 2. Det var dejligt, at du kunne få et fad magen til! Jeg håber at se Isabella Smiths butik på Hesede Hovedgård til foråret – det må være et spændende sted 🙂

  1. Madame : Jeg kan slet ikke undvære de dejfade – jeg nyder dem, hver gang de er i brug, og det er de tit 🙂 Det er en rigtig dejlig butik med tilhørende skærehave – og i dejlige omgivelser 🙂

 3. Åh – godt tip til butik med dejfade. Jeg har ledt og ledt og endte med at give op, fordi jeg ikke kunne finde sådan et fad, som jeg ledte efter. Min svigermor trådte så til og gav mig et af hendes gamle, men nu ved jeg da, hvor jeg skal lede, hvis jeg er så uheldig, at mit går i stykker – eller jeg skal have et mere 🙂

  1. Øglemor : Isabella Smith sælger de skønneste engelske dejfade – også i meget store størrelser. Jeg kan slet ikke undvære mine 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *