Fotokalender

Fornylig fik jeg en forespørgsel fra Pixum, om jeg kunne tænke mig at prøve at lave en fotokalender.

Det kunne jeg da godt tænke mig, for jeg er glad for den fotobog, jeg tidligere har fået lavet.

Så jeg kastede mig over opgaven. Efter at have overvejet, om kalenderen måske skulle ende med at være årets mandelgave, valgte jeg bare at lave en kalender til mig selv.

Jeg bestemte mig for at lave en ret stor vægkalender. Så valgte jeg  billeder ud og gik i gang med at placere dem på de forskellige sider i kalenderen.

Der er sikkert ikke noget i vejen med programmet. Det er snarere min tålmodighed (eller mangel på samme), der er problemet.

I hvert fald blev min tålmodighed udfordret undervejs. En enkelt gang lukkede jeg programmet ned i ren og skær frustration og raseri over, at jeg ikke kunne finde ud af at få placeret billederne, som jeg ville. Heldigvis tog jeg fat på opgaven igen, da jeg var kølet lidt af.

Det endte godt. Jeg fik lavet en kalender.

Jeg bestilte kalenderen sent søndag aften, og onsdag formiddag blev den leveret. Det er da lynhurtig ekspedition.

Nu glæder jeg mig til at have nogle af mine yndlingsbilleder på væggen hele næste år.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Sikke et dejligt tilbud og en god idé med en fotokalender med egne billeder! Jeg har også prøvet at bruge et andet program, end det jeg har brugt to gange til fotobøger, men min tålmodighed slog ikke til 😉

    1. Madame : Det er herligt at få brugt nogle af sine billeder til andet end bare at “samle støv” på computeren. Jeg er glad for, at det ikke kun er mig, der af og til oplever mangel på tålmod 🙂

  2. Dejligt, at du på den måde får nogle af dine yndlingsbilleder frem i lyset 🙂 Bare surt, at det skal være så bøvlet. Min tålmodighed mht den slags ting kan også ligge på et meget lille sted, så jeg var nok aldrig nået i mål med projektet.

    1. Fruen : Jeg får desværre ikke rigtig taget mig sammen til at få lavet papirbilleder mere, så det bliver fint at kunne kigge på kalenderen. Jeg er glad for, at jeg bed tænderne sammen og fik den lavet færdig 🙂

  3. Fotobog, Memory, Fotokalender osv. med egne billeder er en god idé, både som gave og til én selv. Jeg har lavet en aftale med mig selv, om at jeg i det nye år skal have kreeret en af de nævnte ting. Så må vi se, om min tålmodighed slår til :-)! God weekend!

    1. Nonna : Hvis du på forhånd har sorteret de billeder fra, som skal med i projektet, er du rigtig langt, tror jeg. Det er i hvert fald den lektie, jeg har lært 🙂 Rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *