Sådan en torsdag i april

Godmorgen til en særlig torsdag.

I dag skal der bages brød og vaskes tøj. Der skal også gøres rent og laves mad. Det er derfor en helt normal hverdag.

Alligevel er det en ganske særlig dag.

I dag skal jeg nemlig til bedsteforældredag for første gang. Jeg skal besøge Sander i vuggestuen. Jeg har ganske vist været der før. For at hente eller bringe. Men i dag er en slags festdag i vuggestuen. Der er bedsteforældre- og blomsterdag. Vi besøgende bedsteforældre er nemlig blevet bedt om at medbringe en blomst, som vi hver især skal plante sammen med  vores barnebarn. Det er da hyggeligt.

Jeg glæder mig

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Ann-Christine : Tak ! Det var simpelt hen sådan en skøn formiddag! Sander var i topform, solen skinnede, der var nyt sand i sandkassen og alle var glade 🙂

  2. Jeg håber, at det var en rigtig god oplevelse at være til bedsteforældredag. Jeg har også prøvet det i Marcus’ vuggestue – det var bestemt ikke noget at råbe hurra for, men jeg stiller alligevel gerne op en anden gang. På mandag er jeg iøvrigt mormor til et børnehavebarn – det går godt nok stærkt. I morgen skal vil til Jernbanemuseet i Odense for at se Thomas Tog, som er et meget stort hit hos Marcus. Vent du bare til om et par år, så er det dig, der tager afsted med Sander.

  3. Susanne : Det var en rigtig dejlig formiddag, hvor vi legede med Sander fra start til slut. Han var glad og fuld af energi, så det var rigtig sjovt. Så vi vil helt bestemt gerne med til næste år igen. Det bliver spændende for Marcus at begynde i børnehaven, jeg håber, at han bliver glad for det.
    Rigtig god fornøjelse med turen til Odense og Thomas Tog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *